Crystal Healing
relief   balance   vitality   transformation   bliss

Testimonals

 

Via via, kwam ik bij Anita terecht. Van tevoren twijfelde ik over, of het überhaupt zou werken en of het niet veel te zweverig zou zijn. Of juist heel ongemakkelijk.
In totaal heb ik 3 sessies gehad (telkens ongeveer 3 weken uit elkaar), waarbij er in elke sessie unieke elementen zaten. Afhankelijk van het thema waaraan je wilt werken, kiest Anita bijpassende stenen. Deze worden op je 7 chakra punten gelegd, terwijl je heerlijk onder een deken languit bij haar op de tafel ligt. Al liggend, kon ik voelen hoe mijn energie begon te stromen. Bij elke sessie was de ervaring heel ontspannend en liefdevol.
Wat ik erg bijzonder vond is dat we bij de 3e sessie ook specifiek aan mijn lagere rugpijn hebben gewerkt en dat dit enorm heeft geholpen. De pijn was direct erna vrijwel verdwenen.
Anita is aan de slag gegaan met mijn wens om minder in mijn hoofd te zitten en meer in mijn lijf. Kortom om meer ‘geaard’ te zijn. Het resultaat na 3 sessies was dat ik eindelijk kon ervaren hoe het voelde om steviger in mijn schoenen te staan. Concreet betekende dit voor mij, dat ik op mijn werk, conflicten niet langer uit de weg ging. Dit leverde constructieve gesprekken op met collega’s, waarbij het eerst knetterde, maar we daarna toch tot een resolutie kwamen. Daar waar ik eerst bang was om te knetteren met mensen, zag ik nu in dat dit soms nodig is en juist een bruikbaar middel is, dat sporadisch ingezet dient te worden om alle neuzen weer dezelfde kant op te krijgen. Dit gesprek leidde dan ook tot de ontstopping van de blokkade in een project en daarmee ook een blije klant.
Ik kan Anita’s sessies dan ook zeker aanraden aan iedereen die blokkades voelt, of dit nu emotioneel, of fysiek is. Nog steeds ben ik erg verbaasd over de resultaten van dit experiment en ben ik mezelf dankbaar dat ik het ‘gewoon’ heb gedaan. Als laatste ben ik Anita enorm dankbaar voor haar toewijding en voor de liefde waarmee zij met mij aan de slag is gegaan.

Liefs Chantal KEen golf die blijft doorgaan, dat is mijn ervaring met Anita en haar stenen.
Tijdens een gezellig gesprek neemt zij een anamnese af, zonder dat je het doorhebt maakt ze notities. Daarna mag je haar heiligdom betreden waar je je meteen thuis voelt, het ruikt er lekker, het is er behaaglijk en de sfeer is zoals zij; warm, lief en vertrouwd. Als ik plaatsneem op haar behandeltafel en heerlijk wordt toegedekt met een fijne deken en een lekker geurend oogmasker hoor ik prachtige muziek. Dan krijg ik stenen gelegd op mijn lichaam, ik heb dit nog nooit meegemaakt en ben dus bang dat ik ze laat vallen door mijn bewegingen. Die gedachte verdwijnt heel snel en ik ben even weg in totale ontspanning en voel zoveel liefde dat het me ontroert. Dit gevoel blijft en de glimlach is niet meer van mijn gezicht te krijgen. Als de behandeling klaar is en Anita en haar stenen hun helende werking hebben verricht (het leek uren te duren vanwege mijn totale ontspanning), luistert ze naar mijn beleving en legt nauwkeurig uit wat ze gedaan heeft, hoe de stenen werken en waar de focus bij mij op lag. Ook geeft ze me stenen mee om er thuis mee te werken, onwijs lief. We maken weer een afspraak voor een volgende keer….. ik kan niet wachten! De hele week resoneerde de sessie nog door, voelde me fijn en geaard, de golf bleef doorgaan. Hele mooie ervaring met een nog bijzondere, lieve, unieke en talentvolle vrouw! DANK
grote groet,
Ronald H

E-mailen
Bellen
Map
Info